BONJOUR MÖSZJŐ BÁCSI!

Napi kisszínes - Egy kis lárva, avagy nassoljunk valamit!

2017. április 27. - hkatinka68

larva1.jpg

Mit tagadjam, szeretek vásárolni. Élelmet. Legjobban a piacokat szeretem, de ha van időm a nagy szupermarketekben is szívesen elnézelődöm, milyen újdonság jelent meg, amit ki kéne próbálni.

Nemrég fedeztem fel a drogenbos-i Carrefour-ban a halal-pultot- érdemes megnézni, nagyon jók a tejtermékek és olyan réteslapot is árulnak, mint az otthoni

A polc tetején csinos dobozokban nassolnivalók sorakoznak. Láttam én már ázsiai boltban ilyesmit, de azért ez meglepett. Lárva, Sós vagy paprikás. 

 

larva2.jpg

Made in Belgium. A nagy viaszmoly lepke lárvája. Egyébként nagyon káros rovarról van szó, a méhek egyik legnagyobb ellensége, úgyhogy csak jót teszünk a fogyasztásukkal. Ez a lepke képes a világon a legmagasabb ultrahangok kiszűrésére, úgyhogy a denevéreket is képes elkerülni, akik szívesen vadásznak rá.. Csak, hogy tudjuk, pontosan mit is eszünk.

Még nem szántam el magam a kóstolásra, de majd veszek egyet és megírom, milyen volt. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bonjourmoszjobacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr3912457953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása